Current assignments

Below you will find our current assignments. Please contact us for more information.
 • Innesäljare

  Bauder fortsätter sin framgångsrika expansion i Sverige och söker nu en Innesäljare som kan hjälpa till att ge god kundservice samt stötta försäljningen av bolagets högkvalitativa taksystem. Placering i Stockholmsområdet.

  Bauder.jpg
 • Säljchef

  EET Sverige AB fortsätter sin framgångsrika tillväxtresa och söker nu en Säljchef till segmentet Point of Sale (POS) & Auto-ID med placering antingen i Nacka eller Göteborg.

  Logo Eet
 • Produktionschef

  Nordic United Coatings AB är ett internationellt verksamt företag i tillväxt som nu behöver förstärka organisationen med en erfaren Produktionschef.

  Image001
 • Embedded Software Developer

  Flexworks Sweden AB arbetar framgångsrikt med utveckling, från idé till färdig produkt, av elektronikprodukter för konsument och industri; och man söker nu en Embedded Software Developer för att ytterligare förstärka organisationen. Du är i grunden mjukvaruutvecklare men bör ha erfarenhet och intresse av att arbeta i gränssnittet mellan elektronik & mjukvara…och äger du själv ett oscilloskop och/eller en lödkolv så är det starkt meriterande.

  Logo Bla
 • Business Development Manager

  Penlink AB är ett mycket framgångsrikt företag i tillväxt och söker nu en affärsutvecklare med erfarenhet från försvarsindustrin för ett mångfacetterat jobb med många externa kontaktytor på både nationell och internationell basis.

  Logo Penlink
 • Senior Consultant

  Polaris Headhunting AB expanderar och söker nu erfarna och självgående rekryteringskonsulter till flera orter i Sverige.

  Logo