Current assignments

Below you will find our current assignments. Please contact us for more information.
 • Embedded Software Developer

  Flexworks Sweden AB arbetar framgångsrikt med utveckling, från idé till färdig produkt, av elektronikprodukter för konsument och industri; och man söker nu en Embedded Software Developer för att ytterligare förstärka organisationen. Du är i grunden mjukvaruutvecklare men bör ha erfarenhet och intresse av att arbeta i gränssnittet mellan elektronik & mjukvara…och äger du själv ett oscilloskop och/eller en lödkolv så är det starkt meriterande.

  Logo Bla
 • Business Development Manager

  Penlink AB är ett mycket framgångsrikt företag i tillväxt och söker nu en affärsutvecklare med erfarenhet från försvarsindustrin för ett mångfacetterat jobb med många externa kontaktytor på både nationell och internationell basis.

  Logo Penlink
 • Application Specialist

  CADMATIC – en av världens ledande utvecklare och leverantörer av 3D-design och datahanteringsprogramvara söker nu en Application Specialist för programvara inom främst el & automationsprojektering.

  Cadmatic
 • Avancerad AV-Tekniker

  AVS AB är ett framgångsrikt företag i stark tillväxt inom kvalificerade audiovisuella lösningar för företag, som nu söker en avancerad AV-Tekniker för programmering av styrsystem, konfigurering av mixers och videokonferens med placering i Stockholm.

  AVS Logga
 • Senior Consultant

  Polaris Headhunting AB expanderar och söker nu erfarna och självgående rekryteringskonsulter till flera orter i Sverige.

  Logo